خرید گوشی اورجینال تصویر بنر
فروشگاه فایل

دانلود تأثير فرآيند خشك كردن بر روي واكنش ميلارد در پاستا 2021

دانلود تأثير فرآيند خشك كردن بر روي واكنش ميلارد در پاستا 2021

دانلود تأثير فرآيند خشك كردن بر روي واكنش ميلارد در پاستا 2021

لینک دانلود محصول

تكنولوژي خشك كردن با دماهاي بالا به صورت گسترده در كارخانجات توليد پاستا مورد استفاده قرار مي‏گيرد. اين روش مزاياي متعددي دارد كه از مهمترين آن‏ها مي‏توان به بهبود رنگ پاستا و خواص سلامتي‏ بخش آن اشاره نمود. علاوه بر رنگ ناشي از كاروتنوئيدها، واكنش ميلارد نيز مسئول ايجاد رنگ قهوه‏ اي در پاستا مي‏باشد. فوروزين و مالتولوز به عنوان معرف پيشرفت واكنش ميلارد شناخته مي‏شوند. كاربرد دماي بالا و زمان كوتاه (HTST) در خطوط مداوم، با ميزان بسیار ناچیز مالتولوز و مقادير کم فوروزين متناسب بود. در حالي‏كه مقادير پائين فوروزين و میزان بالای مالتولوز بيانگر اين بود كه نمونه‏ هاي پاستا در معرض دماي پائين و زمان طولاني (LTLT)، در گرمخانه قرار گرفتند. نمونه‏ هاي خشك شده در خطوط مداوم، داراي بالاترين ميزان روشني (پارامتر L*) و همچنين مطلوبيت بيشتر در ارزيابي حسي بودند. 

دانلود تأثير فرآيند خشك كردن بر روي واكنش ميلارد در پاستا 2021

لینک دانلود محصول

هیچ کالایی را بدون تخفیف نخرید تصویر بنر
دکمه بازگشت به بالا