فروشگاه فایل
دانلود فشار هيدرواستاتيك بالا شيوه اي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه گندم 2021

دانلود فشار هيدرواستاتيك بالا شيوه اي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه گندم 2021
لینک دانلود محصول
ظهور و پيشرفت روش هاي غيرحرارتي نوين در صنایع غذایی، به دليل تأثيرات سوء حرارت، اهمیت خاصی در دهه هاي اخير پیدا کرده است. فرآیند فشار هيدرواستاتيك بالا يا پاسكاليزاسيون، یکی از مهمترین تکنولوژی های كنوني ميباشد كه در آن مواد غذايي با هدف از بين بردن ميكروارگانيسمهاي پاتوژن و همچنين غيرفعال كردن آنزيمهايي كه باعث تغييرات نامطلوب ميشوند و افزايش كيفيت، در معرض فشار بالا (معمولاً بين 100 تا 1000 مگاپاسكال) قرار ميگيرند.
دانلود فشار هيدرواستاتيك بالا شيوه اي نوين در فراوري غيرحرارتي دانه گندم 2021
لینک دانلود محصول